Kom i gang med RPA

Vi implementerer Robotics Process Automation (RPA) som en naturlig del af organisationen. Derfor anvender vores konsulenter markedets mest brugervenlige, skalérbare og intuitive Robotics-værktøjer. Vi har blandt andet stærkt fokus på UiPath. Vores løsninger arbejder mellem web, ERP, Windows og forskellige installerede applikationer.

Uanset hvilke systemer, I har, kan vi hjælpe jer.

Tænk stort, start småt og skalér hurtigt

Tænk stort

Vær visionær og Se det som et organisatorisk projekt

RPA er ikke én enkelt it-løsning, men et organisatorisk projekt. Sørg for at forankre det i topledelsen, så I får tænkt optimering af processerne på tværs af hele værdikæden. Forbered også virksomheden på, at der på sigt vil blive implementeret mere intelligente robotter (Machine Learning og AI), der er et naturligt næste skridt efter RPA.


Start småt

Start med et pilotprojekt

Udvælg 1-2 arbejdsprocesser, hvor RPA virkelig kan give jer værdi for pengene. Et pilotprojekt er overskueligt at implementere og giver jer mulighed for hurtigt at evaluere. Vi identificerer sammen de arbejdsprocesser, som vi skal implementere RPA på i et pilotprojekt. På blot 1 uge kan typisk have det første Proof of Concept klar. I undgår at betale for en stor potentialeanalyse af virksomheden, men får i stedet en 'smagsprøve' af, hvordan RPA kan hjælpe jer.


Skaler hurtigt

Uddan jer og byg videre på løsningen

Sammen tegner vi et roadmap, der dækker alle arbejdsprocesser på tværs af hele organisationen - og vi uddanner jer, så I selv kan bygge videre på løsningen. Vi tilbyder uddannelse som RPA-proceskonsulent for nøglepersoner, projektledere og interne konsulenter, der skal arbejde videre med RPA samt uddannelse som RPA-udvikler for medarbejdere, der skal udvikle og drifte softwarerobotter.

7 trins guide - Sådan kommer du i gang med RPA Lyder RPA som noget for dig, men er i tvivl om hvordan du implementerer robotteknologien i din virksomhed? Hent vores gratis guide her der hjælper dig igennem processen fra start til slut.

Implementering af Robotics i praksis

Pilotprojektet drives og udvikles af Nordic RPA med udgangspunkt i udvalgte arbejdsprocesser i virksomheden.

Proces II er et fælles forløb, hvor Nordic RPA tager styringen på at udvikler robotter og drive processen i tæt samarbejde med kunden.

Uddannelse og certificering foregår hos kunden og fokuserer på certificering af RPA udviklere og opbygning af Governance og Center of Excellence (CoE)

Proces II - IV er det sted på rejsen, hvor kunden selv udvikler robotter og driver processen, samtidig med at Nordic RPA leverer coaching og ekspertviden.

Hvad kan en Robot gøre for os?

En stor del af administrative og finansielle processer kan med fordel håndteres af UiPaths robotter.

De kan logge ind, taste, kopiere, beregne, indsamle information, strukturere data og meget mere. Præcis som et menneske. Forskellen er, at når robotten automatiserer, gør den det 10 gange hurtigere end sine menneskelige kolleger og arbejder 24/7 uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Salg & marketing
Salg & marketing

Drag nytte af vores indgående erfaring med at standardisere og automatisere marketing- og salgsprocesserne med RPA. Så kan I bruge tiden på kunderne fremfor gentagne, administrative processer.

Supply chain
Supply chain

Automatiser manuelle processer igennem forsyningskæden. Med RPA får I også mulighed for at respondere og skalere hurtigere op, så I kan opfylde forsyningskravene, når efterspørgslen stiger.

Finans & regnskab
Finans & regnskab

Robotter gør ikke kun økonomi- og regnskabsprocesserne mere effektive, de øger også kvaliteten. RPA vurderes at have et automatiseringspotentiale på mere end 40% ved at reducere gentagne, manuelle opgaver.

HR
HR

Automatiser HR-processerne og lad robotten overtage de mange trivielle indtastninger inden for onboarding og løn i spidsbelastningsperioder. Så kan HR fokusere på de mere værdiskabende opgaver.

IT
IT

Lad Robotten om de manuelle back office-processer i IT-afdelingen. Robotten varetager nemt ændringer i AD-brugere eller dataudveksling på tværs af både interne og eksterne systemer.

Legal
Legal

Stå stærkt ved at automatisere områder relateret til compliance. Med RPA kan I automatisk leve op til interne og eksterne forpligtelser som kontraktstyring, GDPR og indrapportering til offentlige myndigheder.

Book et møde med mig

Peter Sønderlyng
Partner, Nordic RPA

+45 4274 7401
ps@nordicrpa.com