Hvad er RPA?

Robotics Process Automation (RPA) er softwarerobotter, der kan imitere et menneskes arbejde. De betjener en computer gennem den samme brugergrænseflade, som et menneske bruger, og interagerer med computerens systemer på samme måde, som et menneske gør.

Implementering af RPA betyder derfor ikke, at der skal udvikles noget i et eksisterende IT-system eller implementeres et nyt, men snarere, at der bliver ansat en digital medarbejder til at betjene i forvejen eksisterende systemer. En medarbejder, der er rigtig glad for rutineprægede, gentagne og manuelle opgaver.

Forstå RPA på 15 minutter Hvad er Robotics Process Automation (RPA)? Og hvordan kan det hjælpe jeres virksomhed? Hent vores gratis guide og bliv straks klogere på fremtidens teknologier.

Fordele ved RPA

Ved at lade RPA tage sig af de rutineprægede, gentagne og manuelle opgaver kan du frigøre tid hos dine medarbejdere til at udføre mere værdiskabende arbejde for virksomheden. Der er ingen grund til at lade et menneske udføre “robotarbejde”. Det er robotterne meget bedre til.

Med Robotics Process Automation får I

En 24/7 virtuel arbejdsstyrke

Høj kvalitet og produktivitet

Lavere omkostninger

Mulighed for at skalere

Tid til værdiskabende opgaver

Her kan Robotten sættes ind

Implemtering af Robotics er indtil videre blevet brugt til at give virksomheder en klar konkurrencemæssig fordel. I fremtiden vil Robotics udvikle sig til at blive en nødvendighed for at kunne begå sig på et marked i rivende udvikling.

Se, hvor Robotics kan effektivisere jeres virksomhed med hurtige, præcise beslutninger og give jer konkurrencemæssige fordele.

I starten af en proces, hvor man f.eks. skal konsolidere input.


I slutningen
af en proces f.eks. ved at strømline data fra forskellige systemer.


I midten
af en proces, hvor det tilrettelagte arbejde skal eksekveres.


Igennem
processen, hvor mere komplekse scenarier skal behandles manuelt.


Hele
processen med få undtagelser, som skal håndteres manuelt.

Book et møde med mig

Peter Sønderlyng
Partner, Nordic RPA

+45 4274 7401
ps@nordicrpa.com