Værdikæden

Sådan kan RPA forbedre jeres processer.

Salg & marketing
Salg & marketing

Drag nytte af vores indgående erfaring med at standardisere og automatisere marketing- og salgsprocesserne med RPA. Så kan I bruge tiden på kunderne fremfor gentagne, administrative processer.

Supply chain
Supply chain

Automatiser manuelle processer igennem forsyningskæden. Med RPA får I også mulighed for at respondere og skalere hurtigere op, så I kan opfylde forsyningskravene, når efterspørgslen stiger.

Finans & regnskab
Finans & regnskab

Robotter gør ikke kun økonomi- og regnskabsprocesserne mere effektive, de øger også kvaliteten. RPA vurderes at have et automatiseringspotentiale på mere end 40% ved at reducere gentagne, manuelle opgaver.

HR
HR

Automatiser HR-processerne og lad robotten overtage de mange trivielle indtastninger inden for onboarding og løn i spidsbelastningsperioder. Så kan HR fokusere på de mere værdiskabende opgaver.

IT
IT

Lad Robotten om de manuelle back office-processer i IT-afdelingen. Robotten varetager nemt ændringer i AD-brugere eller dataudveksling på tværs af både interne og eksterne systemer.

Legal
Legal

Stå stærkt ved at automatisere områder relateret til compliance. Med RPA kan I automatisk leve op til interne og eksterne forpligtelser som kontraktstyring, GDPR og indrapportering til offentlige myndigheder.