Case

Redmark

Læs her hvordan Nordic RPA har implementeret RPA hos Redmark for at understøtte deres forretning. Redmark er en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomheder, med flere end 200 medarbejdere.

Opgaven

De seneste år er det gået stærkt i Redmark, både økonomisk og organisatorisk er Redmark vokset markant. Vejen til en konkurrencedygtig revisionsvirksomhed går gennem optimerede arbejdsgange, strømlinede processer, og nye, værdiskabende services. Redmark ønskede at digitalisere og automatisere deres processer med software robotter (RPA).

Løsning og resultater

Den første pilot-robot foretog ”Årsrul” af alle kunders regnskaber, hvilket var en meget administrativ, tung og tidskrævende kerneproces.

Implementeringen af RPA har frigivet ressourcer til kunderettede opgaver, forbedret datakvalitet, samt udbygget deres interne kompetencer. Sidstnævnte idet Nordic RPA efterfølgende har afviklet kurser med 13 nøglemedarbejdere, med fokus på at anvende RPA-software og uddannelse, så Redmark fremover selv kan udvikle robotter. Den årlige estimerede tidsbesparelse er på 1000 timer med en tilbagebetalingstid på 2-3 måneder.