Forstå RPA på 15 minutter

Hvad er Robotic Process Automation (RPA)? Og hvordan kan det hjælpe jeres virksomhed?
Hent vores gratis guide og bliv straks klogere på fremtidens teknologier.

Få en kort introduktion til RPA og en guide til hvordan du kommer i gang... Oftest med en tilbagebetalingstid på få måneder. 

I alt for mange virksomheder, store som små, har den store mængde af forskellige IT-værktøjer, web/cloud services, databaser, lovkrav og registreringer, kommet til at øge antallet af kedelige og trivielle opgaver, fordi man er nødt til at flytte data mellem de forskellige værktøjer, og det er langtfra altid det kan gøres eller fungerer af sig selv med en automatisk integration.

Hundredevis af timer i salgs, økonomi og produktions-afdelinger spildes i dag på trivielle opgaver med at tjekke data i et system med lister eller opslag manuelt i andre værktøj. Det er opgaver som demotiverer dygtige medarbejder og som kan håndteres af software robotter.

Download her

Indtast dine oplysninger og tryk hent, så modtager du vores gratis guide om RPA.

Når du indsender dine oplysninger, accepterer du, at vi markedsfører Nordic RPA til dig og kontakter dig, hvis vi har værdifuld information at dele med dig. Dine oplysninger er sikre hos os, og du kan når som helst trække dit samtykke tilbage. Vi behandler alle oplysninger med omhu som beskrevet i vores privatlivspolitik.